Цвітна капуста дієтичний продукт. Смачні рецепти можна приготувати з цвітної капусти, дивіться рецепти з фото. Цвітна капуста вітамінний і легкозасвоюваний овоч. За часом вона готується швидко, а це будь-якої господині на руку. Цвітна капуста готується в клярі, в суп - пюре, її додають у салати. Дивіться рецепти з фотографіями і докладним описом страви.
Інгредієнти для рецепта «Цвітна капуста»:
- Капуста цвітна - 800 грам
- Яйця - 2 штуки
- Соняшникову олію - 100мл
- Сіль, перець
- Сухарі панірувальні - 1 пачка
- Пучок Зелень кропу
Як приготувати «Цвітна капуста» в домашніх умовах
-
Капусту промити і розібрати на суцвіття.
-
Залити водою, посолити і поставити на газ.
-
Закипить, варити 5 хвилин, відкинути на друшляк.
-
Яйця збити, посолити, поперчити і опустити суцвіття капусти.
-
Потім обваляти суцвіття у панірувальних сухарях.
-
На гарячій сковорідці обсмажити в соняшниковій олії, з усіх сторін.
-
Капусту викласти на тарілку, можна зверху посипати порізаним кропом.
-
Приємного апетиту!