Тушкована капуста блюдо незамінний на столі. Смачні рецепти цієї страви, передаються з рук у руки. Дивіться рецепти з фото. Тушкована капуста готується швидко. Смачні рецепти капусти можна приготувати з ребрами, м'ясом, грибами. Тушкована капуста частіше подається до гарнірів, хоча і сама по собі нічого. Пропонуємо докладний опис і рецепти з фотографіями.
Інгредієнти для рецепта «Тушкована капуста»:
- Капуста головка - 2кг
- Свинина -300 грам (ребра)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Томат - 3 ст. ложки
- Сіль, перець
- Лавровий лист
- Соняшникова олія - 100 мл
- Гірчиця в зернах (5штук)
- Сметана - 3 ст. ложки
- Борошно -2 ст. ложки
Як приготувати «Тушкована капуста» в домашніх умовах
-
Ребра підсмажити на сковороді в соняшниковій олії.
-
Додати порізану кубиками цибулю і тушкувати 5 хвилин.
-
Моркву потерти на крупній тертці і додати на сковороду.
-
Додати томат.
-
Додати сметану.
-
Покласти лавровий лист, перець, посолити.
-
Додати 2 столові ложки борошна і перемішати.
-
Капусту нашаткувати, посолити, посипати гірчицею.
-
Додати всю суміш зі сковороди в сотейник до капусти.
-
Все ретельно перемішати і тушкувати на вогні до 40 хвилин.
-
Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді.
-
Приємного апетиту!