Страви, приготовані за корейським рецептами, користуються величезною популярністю. Одним з найпопулярніших салатів є капуста по-корейськи.
Основні інгредієнти:
• 1 солодкий перець;
• 600гр. білокачанної капусти;
• два свіжих огірка;
• велика морква;
• 3 зубки часнику;
• одна цибулина;
• рослинна олія;
• цукор;
• соєвий соус;
• сік лимона;
• червоний гострий перець.
Процес приготування:
• Шаткуємо огірки, капусту і болгарський перець соломкою. Моркву натираємо на крупній тертці або на спеціальній тертці, призначеної для натирання морквини по-корейськи, і додаємо до капусти.
• Нарізаємо цибулю не великими кубиками і відправляємо на сковороду для обжарювання до золотистого кольору.
• Потім підсмажену цибулю разом з маслом зі сковороди покласти до моркви і капусти.
• Часник пропустити через прес і додати його в салат.
• Трохи соєвого соусу змішати з лимонним соком, червоним перцем і цукром. Перемішуємо соус і додаємо в салат.
• Настоюватися капусті по-корейськи необхідно протягом години в холодному місці.