» » » Соління капусти

Соління капусти

Оцінка 4 з 5
Інгредієнти:

•Капуста - 5кг
• Сіль, не йодована - 3 ст.л.
•Морква - 5штук
• Лавровий лист - 3шт

Приготування:

•Капусту очистіть від самих верхніх, грубуватих і млявих листя
•Розріжте качан на 4 частини;
•Наріжте смужками гострим ножем і складіть в миску;
•Натріть моркву на тертці;
•Змішайте капусту, моркву, сіль. Перетріть овочі руками до появи соку;
•Додайте лавровий лист, перекладіть все у відро чи каструлю і щільно утрамбуйте;
•Зверху покладіть тарілку, а на неепоставьте п'ятилітрову банку з водою. Прикрийте рушником і залиште на кухні, приблизно на 3-4 дні, в залежності від температури в кімнаті;
•Зазвичай на 3-4 день з капусти зникає піна, і розсіл стає більш світлим. За такими ознаками ви дізнаєтеся, що капуста просалилась. Розкладіть у банки і поставте в льох або холодильник.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent