Інгредієнти:
• Капуста - 8 кг
• Часник - 10г
• Хрін - 100г
• Петрушка - 1 ст. л.
• Буряк - 3 шт.
Розсіл:
• Вода - 4 л.
• Кам'яна сіль - 200г.
• Цукор - 200г.
Приготування:
Наріжте капусту великими шматками (близько 250г.) Натріть на крупній тертці хрін, наріжте середніми кубиками буряк, а часник і петрушку подрібніть. Овочі скласти в посуд скляний або емальований. Варимо розсіл з додаванням цукру і солі, охолоджуємо до температури тіла, потім заливаємо капусту. Придавлюємо гнітом і залишаємо на 2 доби в кімнатній температурі. Після цього переносимо в холод ще на 4 дні