Інгредієнти:
• Білокачанна капуста - 1 кг
• Негазована Вода - 1,5-2 ст.
• Рослинна олія - 100-150г
• Оцет 9% - 70-80г (або 2 ст. ложки)
• Сіль за смаком
• Цукор - 100 г
• Лист лавровий (на смак)
• Чорний перець - 5 горошин
• Гвоздика - 2шт.
• Морква-2шт
Приступаємо до приготування:
• Наливаємо в каструлю води і нагріваємо
• Кидаємо в каструлю з водою всі наші заздалегідь заготовлені спеції: лавровий лист, чорний перець, гвоздику, додаємо сіль і цукор.
• Доводимо до кипіння протягом трьох-чотирьох хвилин.
• Шаткуємо капусту і моркву натираємо, і все це перемішуємо
• Потім знімаємо з вогню каструлю, доливаємо оцет, і заливаємо капусту з морквою.
• Додаємо рослинне масло і наполягаємо близько двох годин.