» » » Рецепт капуста провансаль

Рецепт капуста провансаль

Оцінка 4 з 5
Інгредієнти:

• Качан капусти - 1,5 кг
• Сіль - 1 ст.л
• Морква - 2шт
• Цукор - 100г
• Оцет - 2 ст.л
• Рослинна олія - 0.5 ст

Готуємо:

• Наріжте капусту квадратиками і пам'ятайте руками, щоб вона дала сік і стала м'якою.
• Моркву наріжте тонкою соломкою, часник натріть на дрібній тертці. Перемішайте часник і морква з капустою і укладіть в посуд, в якій ви маєте намір її зберігати.
• У каструлю налийте 1 літр води. Додайте в неї сіль і цукор. Доведіть розсіл до кипіння. У киплячу воду налийте рослинне масло і оцет.
• Ще раз доведіть до кипіння вже готовий розсіл і залийте їм підготовлену капусту. Для того щоб капуста як слід просочилася, залиште її в теплому місці на 6-7 годин, після чого приберіть в холодильник.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent