Інгредієнти:
• Вершкове масло - 250г
• Цукрова Пудра - 150г
• Яйця (тільки білки) - 4шт
• Молоко - 1 склянка
• Желатин - 2 ст. ложки
• Какао - 1 ст. ложка
• Цукор ванільний
Прикраса:
• Гіркий шоколад
Приготування:
• В теплому молоці розчиняється желатин, потім проціджують.
• Розм'якшене вершкове масло перетирається з половиною порції цукрової пудри, ванільним цукром, все збивається до пишного стану.
• Потім додається молочно-желатинова маса.
• Білки збиваються з пудрою, що залишилася до стану крутий піни і акуратно вводяться в основну масу.
• Вийшло суфле ділиться на дві частини, в одну додається какао.
• З допомогою столової ложки суфле викладається невеликими порціями в форму для торта з чергуванням білого і шоколадного суфле.
• Потім форма ставиться в холодильну камеру на дві години.
• Перед подачею суфле посипається гірким шоколадом, попередньо натертим або дрібно нарізаним.
Приємного апетиту!