На обід приготуйте смачну страву, манти рецепт на пару. Манти, як і пельмені обожнюють їсти всі. Пропоную смачний рецепт страви з фотографіями. Манти рецепт приготування дуже цікавий, защипують тісто по-різному, а в результаті виходить смачне блюдо. У фарш потрібно більше додавати цибулі, тоді вони будуть соковитими. Дивіться рецепти з фотографіями, манти рецепт на пару.
Інгредієнти для рецепта «Манти рецепт»:
- Фарш свинячий (м'ясо)- 800 грам
- Борошно - 1 кг
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 350 мл
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Сіль, перець
Як приготувати «Манти рецепт» в домашніх умовах
-
Процес приготування. М'ясо змолоти на фарш, або краще купити готовий.
-
Цибулю порізати маленькими кубиками.
-
У фарш додати цибулю, яйце, сіль, перець і гарненько його вибити, додати трохи води.
-
У миску насипати борошно, зробити лунку, вибити яйце, додати сіль, воду і замісити тісто.
-
Тісто розкачати качалкою в тонкий млинець.
-
Порізати тісто на однакові шматочки ножем.
-
На квадратик тіста покласти начинку з фаршу.
-
Загорнути тісто до середини, защипнути.
-
Порівнять нижні краї тіста.
-
І красиво защипнути.
-
Нижній край защипати до середини.
-
Потім верхній край також защипати, дивіться на фото.
-
Манти скласти в ємність, вони готуватися на пару, протягом півгодини.
-
Приємного апетиту!