Смачні рецепти, такі як, рецепт різотто приготуйте на обід. Страву готувати недовго, зате потім дуже смачно. Пропонуємо рецепт різотто, в основі страви складається рис, він корисний для людей, які не хочуть, поправитися. До того ж блюдо дуже смачне, раджу спробувати приготувати різотто рецепт для вас. Дивіться рецепти з фотографіями.
Інгредієнти для рецепта «Рецепт різотто»:
- Рис довгий - 100 грам
- Оливкова олія - 30мл
- Гриби печериці - 100 грам
- Соус песто - 60 мл
- Бульйон - 1 склянка
- Сіль, перець
Як приготувати «Рецепт різотто» в домашніх умовах
-
Процес приготування. Печериці помити, порізати і обсмажити на оливковій олії 5 хвилин.
-
Потім додати рис, помішуючи, смажити кілька хвилин. Потім додати бульйон. Накрити кришкою і тушкувати до готовності.
-
Додати соус песто і перемішати.
-
Посолити, поперчити різотто.
-
Перекласти різотто на тарілку.
-
Додати трошки оливкової олії.
-
Прикрасити зеленню, страву подавати в гарячому вигляді.
-
Приємного апетиту!