Вранці я звикла готувати щось смачне і дуже швидке. Сніданок у мене асоціюється з блискавичною поспіхом. В цьому році син пішов у перший клас, а запізнення в нашій школі одно смертного гріха. Ось і доводиться збирати своїх хлопців в темпі вальсу. Вередливістю в плані їжі мої хлопці не страждають, але ж смачненьку їжу кожен любить поїсти. З часом розбалувала я їх своєю турботою непрацюючої домогосподарки. Сьогодні я хочу розповісти вам один рецепт приготування яєчні з грибами, який мене неодноразово виручав під час ранкової гонки, в якій я намагаюся нагодувати сім'ю.
Інгредієнти для рецепта «Яєчня з грибами»:
- 3 яйця
- 150 г свіжих печериць
- 100 г твердого сиру
- 0,5 цибулини середнього розміру
- свіжий або сухий кріп
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- трохи рослинного фото для смаження
Як приготувати «Яєчня з грибами» в домашніх умовах
-
Гриби миємо і видаляємо погані ділянки.
-
Нарізаємо їх тонкими пластинками. Відправляємо печериці смажитися в сковороді в невеликій кількості рослинного масла.
-
Нарізаємо дрібними шматочками цибулю. Відправляємо його до грибів. Трохи солимо за смаком.
-
Яйця я брала з розрахунку на 3 людини. Якщо ви готуєте для себе, то кількість яєць можете зменшити.
-
Яйця солимо і перчимо за смаком. Відправляємо їх смажитися до грибів.
-
Сир натираємо на крупній тертці.
-
Перемішуємо сир з кропом. І посипаємо їм яйця. Закриваємо сковороду кришкою і зменшуємо вогонь.
-
Як тільки білки схопляться, страва готова. Тепер можна запрошувати рідних до столу снідати. Як ви самі переконалися, яєчня з грибами готується дуже швидко. І слово «швидко» - це важливо, адже вранці всі поспішають на роботу або в школу. Таке блюдо зможе зарядити організм енергією на кілька годин, чого ми всі чекаємо від сніданку. Приємного апетиту!