Желе з фруктами, морозиво і соус з малини приносить радість від солодощі.!
Інгредієнти для рецепта «Десерт Радість - солодкість рецепт з фото»:
- Банани 1 шт
- Полуниця 20 шт
- Желатин 20 гр
- Цукор пісок 250 гр
- Сік вишневий 450 мл
- Морозиво вершкове 500 гр
- Малина 200 гр
Як приготувати «Десерт Радість - солодкість рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Желатин заливаємо водою і даємо набрякнути 30 хв, а тим часом режим і розкладаємо фрукти по креманках.
У сік додаємо 50 гр цукру перемішуємо і вливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Одержаний сік розливаємо по креманках і ставимо в холодильник на 1-2год. Я своє желе готувала з вечора і ніч воно прекрасно простояло.
-
З малини готуємо соус, малину протираємо через сито. Перемішуєм пюре з цукром і ставимо в мікрохвильову піч на 3 хв. Соус повинен закіпіть. Процес протирання займає багато часу, раджу приготувати його заздалегідь. Він добре зберігається як варення.
-
Цей десерт я готувала до святкового столу, желе і соус я приготувала за один день до торжества. Перед подачею в креманку з желе поміщала кульку морозива і поливала соусом. З цієї кількості продуктів у мене вийшло 9 порцій чудового десерту.
Приємного апетиту!