Ікра грибна на зиму з опеньків, дуже смачний рецепт, його можете готувати протягом усього грибного сезону. Під час посту з ікри готуйте різні страви, пропоную рецепти з фотографіями. Осіння, золота пора радує нас грибами. Поскладайте опеньків і приготуйте блюдо, ікра грибна на зиму. Її додайте до картоплі, можна готувати підливи, бутерброди, чебуреки з грибів. Дивіться рецепти з фотографіями ікра грибна на зиму.
Інгредієнти для рецепта «Ікра грибна на зиму»:
- Опеньки - 5 літрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Соняшникова олія - 120 мл
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль, перець
Як приготувати «Ікра грибна на зиму» в домашніх умовах
-
Гриби почистити і промити в декількох водах. Поставити на плиту варити, коли закиплять зняти шум і варити 10 хвилин. Воду злити і повторити варіння.
-
Відкинути гриби на друшляк.
-
Перемолоти опеньки через м'ясорубку і розділити на дві частини.
-
Половину грибів покласти в поліетиленові кульки і заморозити, ці гриби знадобляться для підливи, чебуреків.
-
Цибулю порізати маленькими кубиками і обсмажити на олії до білого кольору.
-
Гриби перекласти на сковорідку і згасити разом з цибульою півгодини.
-
Додати часник, посолити, поперчити.
-
Згасити 5 хвилин.
-
Перекласти гриби в суху банку і залити зверху олією.
-
Закрити кришкою.
-
Грибочки готові, якщо не любите часнику, то готуйте без нього.
-
Приємного апетиту!