» » » Прості чебуреки

Прості чебуреки

Оцінка 4 з 5
Дуже смачненькі чебуреки які так часто продають на вулицях. Але що може бути краще, ніж приготувати самим в домашніх умовах. Існує безліч рецептів чебуреків. Тому ми надаємо Вам кілька смачних з них. Готуємо будинку це смачний і простий рецепт без витрат!
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Прості чебуреки»:

  • 300 грам пшеничного борошна
  • Пів чайної ложки сухих дріжджів
  • Сіль
  • 700 грам м'ясного фаршу
  • Трошки зеленого цибулі
  • Три репчатых лука
  • Свіжа зелень петрушки або кропу
  • 100 грам твердого сиру
  • Чорний перець (мелений)
  • Приправа
  • Деко
  • Одне куряче яйце

Як приготувати «Прості чебуреки» в домашніх умовах

  1. Нагріваємо склянку води до теплого стану і виливаємо її в глибоку миску. Розчиняємо в ній дріжджі.
  2. Потім засипаємо пшеничне борошно, трошки солі і починаємо місити тісто.
  3. Після ставимо його в тепле місце на 20 хвилин, що-б воно набрякли. Потім дістаємо, знову перемішуємо і знову ставимо в тепле місце на сорок хвилин.
  4. У цей час починаємо готувати начинку для чебуреків.
  5. Викладаємо в глибоку миску фарш. Чистимо ріпчаста цибуля, дрібно подрібнюємо його і кладемо до фаршу.
  6. Потім миємо зелену цибулю, зелень кропу або петрушки, нарізаємо їх дрібно і кладемо туди ж. Виливаємо в миску півсклянки води. Починаємо все перемішувати.
  7. Після посипаємо за смаком приправою, сіллю і сірчаним меленим перцем.
  8. Ще раз все ретельно перемішуємо. Тепер беремо готове тісто і ділимо його на розміром з кулак кола. Розкачуємо акуратно пласт з кола кладемо його на деко.
  9. Кладемо в середину його м'ясну начинку. Але залишаємо десять сантиметрів порожнього місця на краях. Тепер збираємо краю гармошкою у всередину.
  10. Розбиваємо куряче яйце в чашку. Збиваємо його і змащуємо їм краю відкритого чебурека.
  11. Розігріваємо заздалегідь духовку до 220 градусів. Ставимо деко в духовку. У цей час натираємо на дрібній тертці твердий сир.
  12. Коли почне рум'яниться чебурек, дістаємо його з духовки, посипаємо сиром і ставимо назад пектися до повної готовності. Після дістаємо, розрізаємо кожен на чотири частини і подаємо дуже смачний відкритий чебурек до столу.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent