Дуже смачненькі чебуреки які так часто продають на вулицях. Але що може бути краще, ніж приготувати самим в домашніх умовах. Існує безліч рецептів чебуреків. Тому ми надаємо Вам кілька смачних з них. Готуємо будинку це смачний і простий рецепт без витрат!
Інгредієнти для рецепта «Прості чебуреки»:
- 300 грам пшеничного борошна
- Пів чайної ложки сухих дріжджів
- Сіль
- 700 грам м'ясного фаршу
- Трошки зеленого цибулі
- Три репчатых лука
- Свіжа зелень петрушки або кропу
- 100 грам твердого сиру
- Чорний перець (мелений)
- Приправа
- Деко
- Одне куряче яйце
Як приготувати «Прості чебуреки» в домашніх умовах
-
Нагріваємо склянку води до теплого стану і виливаємо її в глибоку миску. Розчиняємо в ній дріжджі.
-
Потім засипаємо пшеничне борошно, трошки солі і починаємо місити тісто.
-
Після ставимо його в тепле місце на 20 хвилин, що-б воно набрякли. Потім дістаємо, знову перемішуємо і знову ставимо в тепле місце на сорок хвилин.
-
У цей час починаємо готувати начинку для чебуреків.
-
Викладаємо в глибоку миску фарш. Чистимо ріпчаста цибуля, дрібно подрібнюємо його і кладемо до фаршу.
-
Потім миємо зелену цибулю, зелень кропу або петрушки, нарізаємо їх дрібно і кладемо туди ж. Виливаємо в миску півсклянки води. Починаємо все перемішувати.
-
Після посипаємо за смаком приправою, сіллю і сірчаним меленим перцем.
-
Ще раз все ретельно перемішуємо. Тепер беремо готове тісто і ділимо його на розміром з кулак кола. Розкачуємо акуратно пласт з кола кладемо його на деко.
-
Кладемо в середину його м'ясну начинку. Але залишаємо десять сантиметрів порожнього місця на краях. Тепер збираємо краю гармошкою у всередину.
-
Розбиваємо куряче яйце в чашку. Збиваємо його і змащуємо їм краю відкритого чебурека.
-
Розігріваємо заздалегідь духовку до 220 градусів. Ставимо деко в духовку. У цей час натираємо на дрібній тертці твердий сир.
-
Коли почне рум'яниться чебурек, дістаємо його з духовки, посипаємо сиром і ставимо назад пектися до повної готовності. Після дістаємо, розрізаємо кожен на чотири частини і подаємо дуже смачний відкритий чебурек до столу.