Найбільш цінним і якісним, корисним і по-справжньому смачним є саме китайський чай, так як в цій країні як ні в одній іншій з цим напоєм пов'язано безліч традицій. І саме в Китаї з чаєм звертаються дійсно професіонали, досвід яких вимірюється століттями. Слід зазначити, що наш чорний чай, який ми звикли вживати щодня, у Китаї вважається лише червоним, це пов'язано з самою історією появи цього напою в нашій країні. А чорний чай китайці називають пуер - це справді царський напій, чайне листя збираються і зберігаються абсолютно особливим способів і більш того, це єдиний сорт, який вимагає витримки, як хороше вино. Його смак дійсно неповторний, а аромат оп'яняє настільки, що неможливо втриматися від спокуси випити чашечку-другу цього чудового тонкого напою.
Чай пуер
Інгредієнти:
• Чорний чай - 4 перешіптування
• Цукор
Приготування:
• В заварювальному чайнику заварюється міцний чай, в який попередньо додається цукор (цукор додається за бажанням, можна виключити).
• Чай настоюється кілька хвилин.
• У зимовий період чай подається в гарячому вигляді, а влітку - у холодному.
Приємного апетиту!