» » » Кулінарія рецепти з фото

Кулінарія рецепти з фото

Оцінка 4 з 5
Ви любите каву? Так, ви любите каву! Хто ж не любить цей підбадьорливий нас щоранку, напій. У цій статті хочемо вам розповісти про каву, і про те, якою буває кавова кулінарія рецепти з фото допоможуть вам побачити те, як виглядають деякі види кави, можливо навіть такі, яких ви ще не бачили і про які не чули.

Кава “Офламерон”
Інгредієнти:

• 50-60 грамів вода,
• 1 чайна ложка меленої кави,
• 1 чайна ложка шампанського (напівсолодке, і це обов'язково).

Спосіб приготування:
• Перш, ніж відправити кави на вогонь, наберіть 1 чайну ложку шампанського, і поставте поруч, щоб, поки кава буде готуватися, з нього зникли всі бульбашки газу.
• Починайте готувати звичайну каву в турці.
• Коли кава почне підніматися, утворюючи першу пінку, візьміть шампанське, в якому вже немає газу, і налийте на пінку. Це не можна перемішувати!
• Після шампанського з'явиться більш масивна піна. У цей момент зніміть кави з вогню.
• Почекайте, поки піна осяде. Налийте в чашку і пийте.

Кава по-русски
В чашку кави, поки він ще гарячий, додайте цукор за смаком. Потім, все ще гарячий кави, додайте 50 грамів горілки. Перелийте у високий стакан і змішайте з вершками. Можете додати тертий лід.

Молочний кави
Інгредієнти:

• 4 чайні ложки кави,
• 500 мл молока,
• 1 столова ложка згущеного молока,
• 1 столова ложка цукру,
• 1 чайна ложка коньяку,
• Вершки.

Спосіб приготування:
• Зернової кави необхідно перемолоти. Потім засипте в невелику посуд.
• Молоко доведіть до кипіння і влийте у посуд з кавою. Закрийте кришкою і залиште варити протягом 5 хвилин.
• Потім кава повинна охолонути і профільтруватись.
• Додайте в каву вершки, цукор, згущене молоко. Все за смаком. І збийте.
• Перед подачею можна додати каву коньяк.

Кава по-східному
Спосіб приготування:

• Півтори чайні ложки цукру покладіть в турку, і нагрівайте, поки цукор не перетвориться на карамель.
• Коли цукор набуде світло-коричневий колір, додайте мелену каву і воду.
• Розмішайте і доведіть до кипіння.
• Можете додати кардамон або корицю.
• Кава закипати не повинен!
• Повторіть процедури 2-3 рази. Подавайте з гущею в маленьких чашках.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent