Бісквітне тісто одне з найпопулярніших і використовується в більшості тортів. Яким може бути крем для бісквіта або будь-якого іншого виробу? Будь-яка! Це справа смаку, тим більше, що бісквіт поєднується з усіма існуючими кремами. Пропонуємо два варіанти крему.
Інгредієнти для рецепта «Крем для бісквіта»:
- Апельсин - 1шт
- Цукор - 1/4 склянки
- Яйця - 5шт
- Вино - 1/3 склянки
Як приготувати «Крем для бісквіта» в домашніх умовах
-
Від апельсина відділяється цедра і дрібно нарізається або треться на тертці.
-
Цукор змішується з цедрою.
-
Апельсиновий сік (віджатий з того ж апельсина), яйце і ще 4 жовтки змішуються з вином і ставиться на газову плиту.
-
Вариться до загустіння при безперервному збиванні і на маленькому вогні.
-
Готовий загустівший крем знімається з вогню і при безперервному збиванні охолоджується до кімнатної температури.
-
Вводяться попередньо збитих 4 білка.