Рецепт страви закуска з болгарського перцю (мулі) перейшов мені у спадок від мами, а їй від бабусі. Як приготувати страву "закуска з болгарського перцю"? Рецепт з фото тут.
Інгредієнти для рецепта «Закуска з болгарського перцю рецепт з фото»:
- Перець солодкий червоний 2.0 шт
- Часник 2.0 часточки
- Сіль 0.5 ч.л
- Перець чорний мелений 0.2 ч.л
- Майонез 250.0 г
- Яйце куряче 2.0 шт
- Петрушка 1.0 пучок
Як приготувати «Закуска з болгарського перцю рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Рецепт «мулі» перейшов мені у спадок від мами, а їй від бабусі. Сумно, але історія назви закуски загублена в минулому столітті. Дуже проста і «швидка» в приготуванні закуска, за наявності необхідних інгредієнтів у холодильнику, готується протягом 10 хвилин. Хороша, як паличка - виручалочка для заходів з раптовим приходом гостей і подальшим розпиванням спиртних напоїв. Рецепт розрахований на чотирьох чоловік. Муля (закуска з болгарського перцю) добре поєднується з основними стравами з м'яса, також її можна мазати на хліб, але з перцями і зеленню виходить соковитіше і смачніше.
-
Рецепт такий: Потрібно відварити 2 яйця круто. Поки яйця будуть остигати, на крупній тертці подрібнюємо плавлені сирки. Очищаємо часник, «потрошимо» перці.
-
Натираємо на тертці вже охолоджені яйця і змішуємо їх з тертими сирками. У масу додаємо чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж розчавлює часник.
-
Всі інгредієнти перемішуємо як слід і починаємо завантажувати начинку в спустошені перці. Начинку гарненько трамбуємо всередині.
-
Перці нарізаємо кільцями, як на фото, або ділимо на дві частини.
-
Залишилося красиво викласти на тарілочці, оп - ля, страва готова!