Смачна і швидка закуска морква по корейськи дуже легка у приготуванні.
Інгредієнти для рецепта «Морква по корейськи»:
- 500 грам моркви
- 500 грам цибулі
- 100 мл соняшникової олії
- Одна чайна ложка 70% оцту
- Одна столова ложка цукру
- Щіпка солі
- Чотири зубчики часнику
- Червоний гострий перець
Як приготувати «Морква по корейськи» в домашніх умовах
-
Чистимо моркву, миємо й натираємо на тертці довгою і дуже тонкою соломкою. Солимо її, перемішуємо і даємо настоятися півгодини. Після цього додаємо в неї за своїм смаком червоний перець з цукром і знову все ретельно перемішуємо.
-
Тепер чистимо і крупно нарізуємо цибулю, а потім обсмажуємо його до темно-золотистого відтінку на соняшниковій олії. Після цього прибираємо цибулю з вогню (він вам більше не знадобиться), а масло охолоджуємо і змішуємо з оцтом.
-
Заливаємо олією моркву і добре все перемішуємо. Чистимо зубчики часнику, видавлюємо їх до моркви, знову все перемішуємо і ставимо на три години в холодильник. Після чого можна подавати цю пікантну і дуже смачну закуску до столу.