Інгредієнти для приготування :
• 80 грам соняшникової олії
• Один цибуля
• Шість зубчиків часнику
• 1 кілограм моркви
• Одна чайна ложка червоного гострого перцю
• Дві столові ложки цукру
• Одна чайна ложка чорного перцю
• Дві столові ложки оцту
• Дві столові ложки соєвого соусу
• Одна чайна ложка меленого коріандру
І так приступаємо:
• Чистимо моркву, ріпчасту цибулю і часник. Моркву миємо й натираємо в глибоку чашку на тертці для корейської моркви. Потім її трохи солі і товчемо злегка для м'якості.
• Після цього додаємо туди оцет з усіма спеціями. Знову все ретельно перемішуємо і товчемо. Тепер дрібно рубаємо часник з цибулею і обсмажуємо їх до коричневого кольору на розігрітій з олією сковороді, а потім проціджують через сито.
• Отримане масло виливаємо в моркву. Ставимо його в холодильник на дванадцять годин і корейська морква готова до вживання.