Інгредієнти для приготування :
• 100 грам сушеної сої фучщу (спаржі)
• Один зубчик часнику
• Одна столова ложка соєвого соусу
• Один ріпчаста цибуля
• Гострий перцевий соус
• Соняшникова олія
• Приправа
І так приступаємо:
• Кип'ятимо трохи води в чайнику і заливаємо нею суху спаржу. Даємо їй настоятися одну годину. Чистимо цибулю з часником. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії у сковорідці.
• Потім додаємо в сковорідку порубаний часник, перцевий соус соєвий соус. Обсмажуємо все і знімаємо з вогню. Тепер проціджуємо від води спаржу, змішуємо її з вмістом сковорідки, даємо охолонути і спаржа по корейськи готова.