» » Закуски овочеві

Закуски овочеві

Починаючи з 18 століття, в Європі з'явилася традиція замінювати гаряче блюдо прелюдією із закусок. Завдяки цій традиції світ побачив закуски для фуршету, шведські столи, маленькі бутерброди-канапе, тарталетки, жульєн, різні м'ясні і рибні нарізки. Закуски завжди були обов'язковою частиною європейського столу, більшість холодних закусок, які збереглися до наших днів, беруть свій початок в Росії.

Овочеві закуски стануть прикрасою будь-якого застілля. Без них не обходиться жодне торжество. Різноманіття закусок може задовольнити найвимогливіший смак.

Для приготування закусок не обов'язково використовувати дорогі продукти, з підручних овочів можна спорудити справжні шедеври. Ситні страви «на швидку руку» набувають все більшої популярності в нашій звичайному житті. Невеликі овочеві закуски можна із задоволенням брати із собою на роботу, можна пригощати ними гостей на корпоративних святах і вечорах. Придумуючи нові овочеві закуски можна показати і розкрити ваші кулінарні таланти. Закусками ми зазвичай називаємо страви, які подаємо перед основним гарячою стравою. Овочеві закуски з фото бувають холодними і гарячими, овочевими, м'ясними або делікатесними, фруктовими, простими і самі вишуканими.

Для приготування закусок не потрібно багато часу, достатньо скористатися своєю фантазією, і смачний перекус готовий, а якщо приготувати їх з овочів, то ще й буде користь для організму. На корпоративні вечори, на великі свята люди готують різноманітні маленькі бутерброди, і подають їх зі спиртними напоями в якості аперитиву. Крім салатів, закусками можуть служити легкі страви, наприклад, картопляні деруни. Смачне білоруське блюдо, яке має багато різних способів приготування. Ці картопляні оладки можна приготувати з грибами, салом, рибою, сиром, кефіром і м'ясом. Подають їх зазвичай зі сметаною або вершковим маслом.