Якщо ви хочете здивувати гостей на якому-небудь торжестві, то крабові палички фаршировані сиром чеддер, часником і яйцем, стануть прекрасним вибором!
Інгредієнти для рецепта «Крабові палички фаршировані»:
- Яйця - 4 штуки;
- Крабові палички - 6 штук;
- Сир чеддер - 100 грамів;
- Часник - 3-4 зубця;
- Чорний перець за смаком;
- Гілочки петрушки для прикраси.
Як приготувати «Крабові палички фаршировані» в домашніх умовах
-
Яйця відваріть круто. Не забудьте, що класти їх треба в ще холодну воду, рясно приправлену сіллю (це протистоїть витіканню білка через можливі тріщини). Ідеальна посуд для варіння яєць - емальована.
-
Сир натріть якомога більш ретельно на найдрібнішу тертку. Часник подрібніть - за допомогою тієї ж терки, блендера або ж звичайної Давилка для часнику.
-
Готові яйця також натріть - на дрібну тертку або середню. Перемішайте з сиром і часником, додаючи в процесі трохи перцю.
-
Кожну крабову паличку акуратно розгорніть, щоб отримати смужку суріме. Якщо виявиться, що паличка ламається, рветься, не розгортається, то просто опустіть її на кілька секунд в недавно кипілу воду. Все чудово вийде!
-
Розгорнуті палички акуратно змастіть сирною начинкою і знову скрутіть, як було. Вийдуть невеликі апетитні рулетики. Їх потрібно буде розрізати вздовж навскоси гострим ножиком, і викласти на блюдо або порційні тарілки. Використовуйте гілочки петрушки для вишуканого святкового декору.
Розгорнуті палички акуратно змастіть сирною начинкою і знову скрутіть, як було. Вийдуть невеликі апетитні рулетики. Їх потрібно буде розрізати вздовж навскоси гострим ножиком, і викласти на блюдо або порційні тарілки. Використовуйте гілочки петрушки для вишуканого святкового декору.">