» » » Смажені тарталетки з рибними консервами

Смажені тарталетки з рибними консервами

Оцінка 4 з 5
Це блюдо раніше готувала моя мама, я пам'ятаю цей незвичайний смак. Тому мені воно було вже знайоме і дуже подобалося. Однак виконувалося особисто мною вперше. Нічого складного тут немає, все банально просто. Тарталетки з рибними консервами стануть чудовою закускою на святковому столі, так і в звичайний будній день. Сподобаються і дорослим, і дітям. Консерви, які є основою начинки, повинні бути в маслі. В томатному соусі не пробувала правда, можливо теж нічого. Я зазвичай беру сардину або скумбрію. Масло зливати не слід, воно буде служити інгредієнтом, що з'єднує між собою всі інші. Тарталетки можна замінити на вафельні листи, вийде приблизно те ж, лише деякі нюанси з'являться в технології приготування. Мені все ж більше підходить варіант саме з тарталетками і, по-моєму, чим вони менші, тим смачніше, та й виглядають симпатичніше на тарілці. Можна ще додати цибулю, але це не в моєму випадку, не з моїми привередами. Блюдо це досить калорійне, тому якщо вас лише двоє, занадто велику порцію готувати не варто, вистачить однієї банки консервів цілком.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Смажені тарталетки з рибними консервами»:

  • Рибні консерви в олії - 1 банка
  • Яйця варені - 2 шт.
  • Сир твердий - 100 г
  • Тарталетки
  • Молоко - 0,5 склянки
  • Соняшникова олія для смаження

Як приготувати «Смажені тарталетки з рибними консервами» в домашніх умовах

  1. Що цікаво, набір інгредієнтів дуже простий і доступний, а ось результат дивує і радує. Приступимо!
  2. викласти консерви в тарілку і розім'яти виделкою, попередньо видаливши великі кісточки, якщо такі є (масло зливати не потрібно!)
  3. нарізати сир або натерти його на тертці, я більше люблю різати, соковитіше як-то виходить
  4. нарізати яйця, занадто дрібно можна не різати
  5. додати варені яйця в тарілку з консервами
  6. додати сир
  7. все перемішати до з'єднання всіх інгредієнтів в одну масу
  8. все перемішати до з'єднання всіх інгредієнтів в одну масу
  9. наповнити тарталетки начинкою і зробити їх злегка плоскими
  10. розігріти олію і викласти начинені тарталетки
  11. обсмажити з обох боків до золотистої скоринки
  12. Подавати тарталетки з рибними консервами можна як гарячими, так і холодними, при цьому смак буде зовсім різним. Приготувавши відразу велику порцію, ви отримаєте одночасно дві страви. Так що спробуйте - не пошкодуєте. Приємного апетиту!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent