Звичайно, окрасою будь-якого столу є закуски, причому вони не обов'язково складаються з складних і дорогих інгредієнтів, головне тут - цікава подача і оформлення страви. Однією з ідей поспішаю поділитися з усіма. Така закуска, як сьогодні, готується зовсім нескладно, але має чудовий смак і здатна здивувати гостей своєю оригінальністю. Я, наприклад, готувала цю страву вперше, і було дуже цікаво, що вийде в підсумку і сподобається моїм гостям. Звичайно, всі залишилися задоволені. Склад продуктів зовсім звичайний. Єдине, що я можу порадити - замінити оливки маслинами, якщо хочеться пікантності. Все-таки маслини з кислинкою, тому смак буде цікавіше. Я просто більше люблю чорні оливки, ось і приготувала саме з ними.
Інгредієнти для рецепта «Закуска "Коралові рифи"»:
- Оливки або маслини без кісточок (бажано побільше розміром) - 1 банка
- Крабові палички або крабове м'ясо)- 200 г
- Очищені волоські горіхи - 150 г
- Сир твердого сорту (будь-яка на ваш смак) - 150-200 г
- Майонез - 3 ст. ложки
Як приготувати «Закуска "Коралові рифи"» в домашніх умовах
-
Сир натерти з допомогою дрібної терки.
-
Змішати сир з майонезом, при цьому маса повинна бути однорідною, але не занадто сухий.
-
Крабові палички необхідно спочатку заморозити, а потім натерти на крупній тертці.
-
У серединку кожної оливки вкласти шматочок волоського горіха (розмір підганяється по ходу приготування за допомогою ножа).
-
Обваляти кожну оливку спочатку в сирній масі.
-
А потім в стружці крабових паличок. Робити це треба якомога швидше, щоб натерті крабові палички не розморозилися раніше часу.
-
Прибрати блюдо в холодильник приблизно на 1 годину.
-
Ну а тепер можна подавати до столу.
-
Бажаю всім приємного апетиту!!!