Якщо вам попалася велика горбуша, то чому б не приготувати з неліквідних шматочків юшку? Я приготувала і пропоную вам рецепт з фото юшки з горбуші.
Інгредієнти для рецепта «Юшка з горбуші рецепт з фото»:
- Горбуша 400.0 г
- Цибуля ріпчаста 1.0 шт
- Картопля 5.0 шт
- Морква 2.0 шт
Як приготувати «Юшка з горбуші рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Після того, як я розібрала свою горбушу на красиві стейк та філе, у мене залишилися неліквідні шматочки риби. Це кістлявий хвіст, плавники, ще пару шматочків, які я обрізала при обробці риби. Вирішено приготувати юшку. Ще очистила одну цибулину і зв'язала ниткою пучок трав - петрушка, гілочки селери. Додала перець горошком і лавровий лист.
-
Все це залила холодною водою і поставила на вогонь. Коли стало закипати, то я старанно знімала піну. Покипів хвилин 15-20 на маленькому вогні. після цього вміст каструлі процідила. Ось такий рибний бульйон вийшов
-
Картоплю і моркву очистила і дрібно нарізала. Опустила в бульйон і дала зваритися до готовності. Шматок відвареної горбуші перебрала і очистила м'ясо від кісток. М'ясо горбуші додала до картоплі і моркви. Дала час, що б вуха закипіла. тепер сіль, перець мелений на свій смак і все.
-
У тарілочки набираємо юшку. зверху присипаємо дрібно різаним кропом (він відмінно поєднується з рибою), зеленою цибулею. Ось все! Їсти подано! Швидкий, що не складний рецепт. Смак риби відмінно відчувається в бульйоні. Приємного апетиту!