Підніміть собі настрій з ранку і приготуйте на сніданок ось такий чудовий і «життєрадісний», а головне, смачний і корисний рулет з омлету замість набридлої яєчні. Спечіть тонкі омлети з яєць з вершками або молоком (зі сметаною омлети будуть пишними і рулети при згортанні будуть лопатися). Сьомгу попросіть нарізати продавця, у них це краще і тонше виходить ;)) Сир можна замінити вершковим м'яким сиром, а зелень або овочі виберіть за смаком (огірок, шпинат, зелений лук і т.д.)
Інгредієнти для рецепта «Рулет з омлету з сьомгою»:
- 4 яйця
- 4 ст. л. вершків 10% жирності
- сіль
- мелений перець
- рослинне масло
- 4 ст. ложки сиру
- 25 г кропу
- 2 ч. л. майонезу
- 1/3 ч. л. солі
- 200 г малосольної сьомги
- 1 свіжий помідор
Як приготувати «Рулет з омлету з сьомгою» в домашніх умовах
-
Яйця збийте з вершками, посоліть, поперчіть. З них спечіть три тонких омлету. Змастіть сковороду рослинною олією, нагрійте її, налийте 1/3 частину збитих яєць. Покачайте сковороду, щоб яйця розтеклися рівномірно. Обсмажте омлети з обох боків до золотистого кольору
-
Поки омлети трохи охолонуть, дрібно наріжте кріп, змішайте його з сиром, додайте 2 ч. л. майонезу, 1/3 ч. ложки солі, перемішайте. Сьомгу і помідор тонко наріжте
-
Перший омлет змастіть сиром з кропом.
Сир накрийте другим омлетом, на який викладіть тонко нарізаний помідор.
Зверху покладіть третій омлет і викладіть на нього тонко нарізану сьомгу.
Всі три омлету акуратне скачайте рулетом, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Потім наріжте рулет шматочками і подайте, прикрасивши зеленню.
PS На фото рулет розрізаний в теплому вигляді, тому злегка сплюснулі при нарізці, sorry.