Крабові палички в клярі дуже смачний рецепт
Проста, але дуже смачна закуска, яка прикрасить ваш стіл, і припаде до смаку всім. Поєднання різних ароматів, з пікантним смаком, не тільки розбурхує кулінарне уяву, але і збуджує апетит. Отже, у нас на столі, крабові палички в клярі.
Основні інгредієнти:
• 300 грам-крабові палички;
• 1 шт. - Лимон;
• 2/3 склянки-борошно;
• 3 шт. - Яйця курячі;
•? склянки-молоко;
• Рослинна олія, сіль;
• Зелень петрушки і кропу;
• Маслини для прикраси;
• 1 шт. - Огірок солоний.
Процес приготування:
• Попередньо розморожуємо крабові палички, дістаємо з плівки і вкладаємо в глибоку тарілку. Скроплюємо лимонним маслом, поливаємо однією ложкою рослинного масла. Солимо і перчимо. Прибираємо тарілку в холодильник на двадцять хвилин.
• Відокремлюємо жовтки від білків. Борошно розводимо теплим молоком, вимішуємо. Стежимо, щоб не з'явилося грудочок. Жовтки розтираємо, солимо і додаємо до борошняної масі. Все ретельно вимішуємо і залишаємо при кімнатній температурі хвилин на п'ятнадцять.
Збиті білки додамо в кляр, безпосередньо перед моментом приготування.
• Раскаліваем масло на зручній для вас сковорідці. Кожну паличку мачає в кляр і обсмажуємо до отримання золотистого кольору. Обсмажувати з двох сторін.
• Щоб палички вийшли рівномірні, спочатку мачає одну сторону, обсмажуємо, потім мачає іншу, знову обсмажуємо.
• Подавати до столу, посипавши дрібно рубаною зеленню. Сумішшю кропу і петрушки. Прикрасити тонкими часточками лимона і маслинами без кісточок. І порізати тонкими кільцями солоний огірочок.
Крабові палички в клярі це дуже проста і смачна закуска