З незапам'ятних часів Млинці з ікрою були споконвічно російською ласощами. Ікра не вважалася таким делікатесом і елась кожен день в будь-якій сім'ї. Млинці з ікрою чорною і червоною стояли майже у кожного на столі. Ікра корисний продукт, дуже насичена вона вітамінами і мікроелементами. Вона дуже приємна на смак, коли особливо загорнута в млинці з ікрою, до того ж вони вам обійдуться без великих витрат, це дуже смачно!
Інгредієнти для рецепта «Млинці з ікрою»:
- Олія рослинна 50мл.
- Вершкове масло-50гр
- Цукровий пісок 50гр
- Сіль 1. ч..л.
- Яйце 3 шт
- Молоко 500мл.
- Мука пшенична вищий сорт - 250гр
- Ікра банку.
Як приготувати «Млинці з ікрою» в домашніх умовах
-
Отже готуємо. Для приготування наших млинців нам знадобиться глибока миска, відразу вбиваємо туди яйця, домішуємо сіль і цукор, далі розтираємо, додаємо борошно, додаємо молока. Тепер всі наші інгредієнти ми збиваємо, можна використовувати для цього міксер. Це дозволить нам уникнути грудочок в тесті. Додамо пару ложок рослинного масла, коли тісто замішане, це дозволить смажитися млинців рівномірно і не прилипати.
-
Млинці ми будемо смажити на розігрітій сковороді, обсмажувати з двох сторін протягом 3 хвилин. Як тільки ми посмажимо всі наші млинці, змастимо їх відразу вершковим маслом, вони тоді не будуть всихати і будуть м'які. Млинці, як тільки всі пожарены і просочені маслом, в них можна загортати ікру.
-
Ікру для млинців можна загортати будь-яку, на ваш смак і вибір, хоч червону хоч чорну. Далі ми будемо закладати ікру в наші млинці приблизно близько двох чайних ложок, рівномірно розподілимо її по поверхні і акуратно загорніть. Способи як красиво загорнути млинець дуже багато, можна загортати і куточком, і конвертиком і мішечком, все буде залежати від вашої фантазії. Приємного апетиту і гарного застілля!