Якщо ви любите смачну і корисну їжу, тоді Вам потрібна горбуша, запечена. Хочу сказати, що горбушу дуже просто приготувати своїми руками, все це ми будемо запікати в духовці, після чого у нас вийде апетитна горбуша.
Інгредієнти для рецепта «Горбуша, запечена»:
- одна тушка горбуші
- два репчатых лука
- 200 грам твердого сиру
- 200 грам майонезу
- дві моркви
- планувальні сухарики
- трошки петрушки, лавровий лист і спеції для гриля
- сіль і чорний перець (мелений)
- деко
- трошки спеції і свіжої зелені для риби
- дві столові ложки рослинної олії
- 30 грам вершкового масла
Як приготувати «Горбуша, запечена» в домашніх умовах
-
Беремо горбушу, чистимо її. Виймаємо нутрощі а потім промиваємо і поділяємо на філе. Намагаємося різати порційно. Тепер беремо деко і змащуємо її рослинним маслом, а потім ложем на нього горбушу . Тепер чистимо цибулю і моркву, а після моїм їх і нарізаємо соломинками.
-
Натираємо вершковим маслом сковорідку і обсмажуємо на ній моркву з цибулею до золотистого забарвлення. Тепер беремо твердий сир натираємо його на крупній тертці. Змащуємо горбушу повністю майонезом. Потім солимо її, перчимо. Додаємо трошки спеції. Зверху викладаємо на неї моркву з цибулею, посипаємо перетертим сиром і планувальними сухариками. Ложем шматочки кубиків вершкового масла.
-
Включаємо духовку для розігріву. Потім запікаємо горбушу при середній температурі 30 хвилин. По закінченню часу вимикаємо духовку. Виймаємо деко. Чекаємо на п'ять хвилин, щоб горбуша охолола. Прикрашаємо її свіжою зеленню й горбуша, запечена готова для святкового столу.