В якості закуски відмінно підійдуть фаршировані крабові палички, обсмажені в клярі. А в якості начинки у нас буде сир, часник і зелень
Інгредієнти для рецепта «Фаршировані крабові палички»:
- Крабові палички 250 грамів;
- Сир твердий 250 грамів;
- Молоко свіже 150 грам;
- Часник 3 зубчики;
- Яйця 2 штуки;
- Сметана 1 стакан;
- Борошно 120 грам;
- Майонез;
- Зелень;
- Сіль, перець;
- Соняшникова олія;
Як приготувати «Фаршировані крабові палички» в домашніх умовах
-
Зробимо начинку, твердий сир потремо на крупній тертці, додамо 1 дрібно порубаний зубчик часнику і пару ложок майонезу, добре перемішати. Крабові палички (купувати такі, що можна розкрутити), розкручуємо, кладемо в середину трохи начинки і закручуємо назад (як було спочатку). Приготуємо кляр: У яєць відділити білки від жовтків, яєчні білки поставимо в холодильник, жовтки розітремо з сіллю. Молоко увіллємо до жовтків, збиваємо, порціями всипаємо борошно, замісимо тісто. Білки збиваємо в піну міксером і додамо в тісто. Воно по консистенції має бути, як сметана. В сковороді на соняшниковій олії обсмажимо обмакнутые в кляр крабові палички, викладемо їх на тарілку з паперовими серветками (нехай серветки вберуть масло). Приготуємо соус: Зубчики часнику порубаємо, зелень промиємо під проточною водою, покладемо на рушник, хай підсохне, потім поріжемо. Змішаємо зелень з часником, додамо сметану, сіль, приправу. Викладемо На тарілку крабові палички в кляре, зверху поллємо соусом, блюдо готове, його можна подавати на стіл. Приємного апетиту.