Просто чудові і дуже смачні фаршировані черепашки відмінно виглядають за будь-яким столом, як у вигляді гарячого блюда, так і в якості дивовижною закуски.
Інгредієнти для рецепта «Черепашки»:
- 250 грам великих черепашок
- 300 грам шампіньйонів
- 300 грам фаршу
- Одна морква
- Дві столові ложки борошна
- 150 грам сиру
- 150 грам вершкового масла
- Спеції і трошки солі за смаком
- 150 грам вершків
Як приготувати «Черепашки» в домашніх умовах
-
Обсмажуємо на соняшниковій олії печериці. Потім солимо і додаємо до них за смаком спеції. Тепер чистимо і нарізуємо дрібно цибулю, а потім обсмажуємо його до прозорого кольору на сковорідці. Додаємо до нього фарш. Коли він буде наполовину готовий, чистимо моркву.
-
Миємо моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до фаршу. Обсмажуємо все до повної готовності і гарненько змішуємо з грибами. Тепер беремо черепашки і відварюємо їх до неповної готовності в трохи підсоленій воді. Відкидаємо їх на друшляк, а потім фаршируємо приготовленої начинкою і розкладаємо на підносі.
-
Тепер приступаємо до приготування соусу «Бешамель». Розтоплюємо в каструлі на маленькому вогні вершкове масло і додаємо до нього дві столові ложки борошна. Гарненько все перемішуємо і обережно вливаємо акуратно розігріті заздалегідь вершки, розтираємо грудочки до однорідності, перчимо і солимо за смаком.
-
Після цього заливаємо соусом черепашки і ставимо піднос на 15 хвилин в заздалегідь розігріту духовку. Цим часом натираємо на дрібній тертці твердий сир. Після чого дістаємо піднос з духовки, посипаємо черепашки сиром і ставимо знову в духовку на дві хвилини. По закінченню часу, дістаємо з духовки і подаємо це смачненьке страву до столу.