Ви спробували в гостях форшмак, він вам сподобався, але ви не зважилися взяти рецепт у господині будинку? Не проблема. Пропонуємо вашій увазі рецепт, форшмак виходить просто чудовим! Не вірите? А ви перевірте, і у вас вийде закуска смачніше, ніж та, яку ви пробували.
Інгредієнти для рецепта «Рецепт форшмак»:
- 0,5 кг оселедця;
- 100 г молока;
- 2 цибулини;
- 3 кислих яблука;
- 50 г вершкового масла;
- 70 г батона без кірки;
- 1 ст. л. оцту;
- 1 ч. л. цукру;
- Перець;
- Сіль;
Як приготувати «Рецепт форшмак» в домашніх умовах
-
Оселедця злегка помийте, очистіть, видаліть кісточки, вийшло філе порізати на шматки. Батон замочити в молоці. Яблука помийте, очистіть від шкірки і насіння їм поріжте на шматки. Масло розімніть. Оселедець, масло, яблука і віджатий батон подрібніть і перемішайте з допомогою блендера. Додайте сіль, цукор, оцет, перець і знову перемішайте блендером. Отриману масу поставте в холодильник, почекайте її застигання. Форшмак готовий до вживання. Завдяки маслу він трохи застигне, можна зробити невеликі бруски, які буде зручно викладати на хліб. Приємного апетиту!