» » » Тигрові креветки

Тигрові креветки

Оцінка 4 з 5
Дуже багато кулінарних страв ми знаємо, які містять креветки. Креветки популярні в багатьох культурах, їх можна вживати як в салатах, так і просто приготованих під соусом або варені. Тигрові креветки дуже цікаві, вражають їх чорні смужки на панцирі, які залишаються на панцирі навіть після їх очистки. Тигрові креветки можна купити заморожені, очищені і навіть відварені. Вони невеликі мають 20-25 сантиметрів, дуже смачні і м'які рецепт.

Тигрові креветки рецепт простий і смачний
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Тигрові креветки»:

  • 6 сирих тигрових креветок (не очищених);
  • оливкова олія для змащування;
  • 150 г. білого сухого вина;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 столові ложки нарубаної петрушки;
  • лимон для прикраси естрагон;
  • 100 г. сметани;
  • 2 столові ложки нарубаного естрагону;
  • 0,5 чайної ложки гірчиці;
  • трішки лимонного соку;
  • сіль і перець.

Як приготувати «Тигрові креветки» в домашніх умовах

  1. Для початку потрібно приготувати соус.
  2. Викласти сметану в миску і додати нарізаний естрагон, лимонний сік і гірчицю, посолити, поперчити за смаком. Розмішати!
  3. Для смаження наших креветок потрібно вибрати важку сковороду, яку потрібно розжарити до високої температури.
  4. Оливкову олію не лити на сковороду, а просто змастити її пензликом. Креветки також змастити оливковою олією.
  5. Змазані креветки покласти на розпечену сковороду і смажити на великому вогні 1,5 хвилини, поки панцир креветки не поміняє колір.
  6. На сковороді, зберігати високу температуру, додати 70 г. білого вина, також додати часник.
  7. Прокип'ятити 1 - 2,5 хвилини, і додати 1 столову ложки петрушки.
  8. Коли вино трохи випарується, потрібно зменшити вогонь, і влити решту вина. Трішки посолити, поперчити.
  9. Готувати на маленькому вогні протягом 4 хвилин, поки тигрові креветки не пустять сік.
  10. Креветки потрібно полити соком, що утворився при смаженні, посипати подрібненою петрушкою, гілочками свіжого естрагону, часточками лимона.
  11. Страва з тигрових креветок потрібно подавати гарячим. При подачі полити соусом.
">
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent