Збираючись на святкування якої-небудь події на столі мають бути присутні оригінальні страви. Страви святкові повинні не тільки бути смачними, але і зобов'язані підкреслювати значущість свята.
Основні інгредієнти:
• 1 банка шпротів;
• 200 - грам натертого сиру;
• 0,5 кг крабових паличок;
• зелень і майонез.
Процес приготування:
• Крабові палички розморожуємо, очищаємо від плівки і розгортаємо. Змішуємо сир, зелень і майонез. Намазуємо сумішшю кожну крабову паличку.
• Викладаємо шпроти з того краю, з якого буде згортатися крабова паличка і загортаємо.
Бутерброди до святкового столу з анчоусами
Основні інгредієнти:
• 1 ст. ложка натертої бринзи,
• 4 шматочки філе анчоуса,
• 2 маслини без кісточок,
• 2 скибочки хліба (без кірки, тонко нарізані);
• 6 тонких часточок лука,
• 1 ст. ложка томатного пюре.
Процес приготування:
• На тонкі скибочки хліба наносимо томатне пюре, змішане з бринзою, тонким шаром. Зверху розкладаємо часточки лука. Філе анчоусів надаємо форму равлики і укладаємо симетрично на обох кінцях скибочок хліба, а між ними вкладаємо маслини.
Готуємо вдома просто дуже смачні страви святкові рецепт приготування