Жульєн з куркою і грибами дуже смачний рецепт
Це улюблене блюдо всієї моєї родини. Звичайно ж, правильніше його буде називати «жюльен», але ми звикли по-іншому, все одно на смак не відбивається. Отже, хочете побалувати сім'ю смачненьким? Готуємо жульєн з куркою і грибами.
Основні інгредієнти:
• 500 грам-куряче філе;
• 300 грам-шампіньйони;
• 150 грам-будь копчене м'ясо;
• Одна цибулина;
• Сир, маслини;
• Сметана, олія рослинна, сіль і перець.
Процес приготування:
• У трохи підсоленій воді відварюємо курку до готовності. Пінку з бульйону періодично знімаємо.
• Дістаємо курку, охолоджуємо й ріжемо невеликими кубиками. Бульйон не виливаємо, він нам ще знадобиться.
• Гриби миємо, чистимо і ріжемо тонкими часточками.
• Цибулю чистимо і ріжемо тонкими півкільцями.
• Копчене м'ясо ріжемо невеликими кубиками.
• Сир натираємо на крупній тертці.
• Лук страхуємо на вершковому маслі до отримання золотистого кольору.
• Додаємо до цибулі грибочки, смажимо до тих пір, поки вони не пустять сік. Додаємо в сковорідку курку, копчене м'ясо, солимо і перчимо. Вимішуємо.
• Вийшла суміш викладаємо в маленькі горщики або кокотніци, зверху кладемо рівну кількість маслин і сметани.
• Залити бульйоном, який у нас залишився після варіння курки. Бульйон повинен трохи покривати маслини.
• Зверху засипаємо сиром і ставимо в попередньо розігріту духовку. Запікати близько години при температурі 200 градусів.
Готуємо улюблене і просте блюдо жульєн з куркою і грибами