» » » Закуски для фуршету

Закуски для фуршету

Оцінка 4 з 5

Закуски для фуршету дуже смачний рецепт приготування


Сьогодні дуже популярні вечірки з фуршетних столів. Щоб приготуватися, до такого святкування потрібно, принаймні, знати, в чому полягає суть фуршету. В першу чергу, щоб вибрати закуски для фуршету, потрібно пам'ятати, що запрошені їдять стоячи і використовуючи тільки вилку. За цим, закуски повинні бути компактними. Мета фуршету - не рясне їжі поглинання, а спілкування! Наступні рецепти як не можна краще підходить для фуршетів.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування тарталеток з пісочного тіста з фаршем з печінки гусака:
• 300 г борошна пшеничного
• 200 г вершкового масла
• 4 яйця (1 для змазування + 3 жовтки)
• 200 г сиру
• 1-2 столові ложки сметани
• 150 г відвареної гусячої печінки
•? склянки вершків
•? склянки грибного бульйону
• 50 г грибів (сухих)
• сіль

Процес приготування:
• Масло (бажано з холодильника) порубати і перетерти з пшеничним борошном, додати тертий сир і ретельно перемішати. Додати сіль за смаком. Влити в отриману суміш жовтки і швидко замісити тісто. Щоб не було дуже круте, можна додати 1-2 ложки сметани. Готове тісто на 10-15 хвилин поставити в холодильник, після чого, розкачати і викласти у формочки.
• Відварену гусячу печінку (зварити до напівготовності, щоб в середині була рожевою) перетерти через тертку.
• Сівки змішати із грибним бульйоном і додати до потертій печінки.
• Яйця, збити венчікомдо утворення піни, додати, до пюре з гусячої печінки.
• Гарненько перемішати і готувати на паровій бані, помішуючи, поки суміш не стане густою.
• Потім, знявши з вогню, додаємо варені гриби, порізані на дрібні шматочки.
• Вже готовий фарш, викладаємо в раніше заготовлені формочки з пісочним тістом і печемо в духовці на середньому вогні, до моменту, коли фарш затвердіє.
• З формочок виймаємо, тоді коли тарталетки повністю охолонуть.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування тарталетки з начинкою з грибів і креветок:
• 300 г печериць
• 200 г креветок
• 200 г тофу
• 20 г рослинної олії
• 1-2 яйця
• 50 г сиру твердого (тертого)
• зелень (кріп, петрушка)

Процес приготування:
• Масло (бажано з холодильника) порубати і перетерти з пшеничним борошном, додати тертий сир і ретельно перемішати. Додати сіль за смаком. Влити в отриману суміш жовтки і швидко замісити тісто. Щоб не було дуже круте, можна додати 1-2 ложки сметани. Готове тісто на 10-15 хвилин поставити в холодильник, після чого, розкачати і викласти у формочки.
• Ріжемо на маленькі смужки і обсмажуємо на маслі печериці.
• Креветки нарізаємо на маленькі шматочки (не дуже дрібно, так щоб відчувався смак).
• Змішуємо тофу і 2 яйця в блендері або міксером.
• З'єднуємо обсмажені гриби, порізані креветки і суміш тофу і яєць.
• Вкладаємо отриману масу в приготовані, спечені раніше формочки.
• Подавати тарталетки можна присипавши зверху твердим сиром, тертим на дрібній тертці і дрібно нарізаною зеленню.

Рецепт закуски для фуршету готуємо самі
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent