» » » Фуршет

Фуршет

Оцінка 4 з 5

Готуємо смачний фуршет рецепт


Фуршет викликає у багатьох асоціації з багатющим столом, який ломиться від всяко-різних делікатесів і вишуканих страв. Але насправді це не зовсім не так. І хоча фуршет увазі під собою наявність не щоденних страв, на столі можуть бути присутніми і такі страви, які можуть бути і на звичайному буденному столі. Серед них і різні капніть, закуски, салати. Нижче наведений один з таких рецептів. Блюдо ефектно виглядає на фуршетному столі.

Сирні кульки «Смаковий феєрверк»
Для приготування вам знадобиться:
• Твердий сир (будь-який) 50 р.
• Плавлений сир (типу Камамбер, Брі, Ружетт, Дружба, Орбіта і т.д.) 125 р.
• Вершковий м'який сир (Альметте, Бонжур або домашня сметана) 50 р.
• Коньяк 1 ст.л. або вино 2-3 ст.л., якщо немає алкоголю, можна і без нього
• Перець чорний
• Добавка: шинки або копченої, курага, чорнослив, болгарський перець, копчена або солона червона риба (дивлячись, яка є у вас на кухні)
• Щоб обвалювати: будь-які горіхи, насіння соняшнику, кунжуту (всіх їх треба попередньо обсмажити), мак і будь-яка зелень (дивлячись, що ви любите)

Для його приготування необхідно:
• Спочатку в блендері треба змішати всі сири, алкоголь і перець, до однорідної маси. Потім розділити її на рівні частини за кількістю добавок. В одну частину можна нічого не додавати.
• А потім інгредієнти для добавки потрібно дуже дрібно порізати і додати її в своє відведений кількість сирної маси.
• Все ретельно перемішати, скачати отриману масу в кульки розміром з великий волоський горіх. Заздалегідь приготувати посипання (окремо розкласти інгредієнти). І потім обваляти кульки в посипанню. Кількість додається продукту не повинно перевищувати 1/3 від сирної маси. Поставити готові кульки в холодильник на 20-30 хвилин.
• Щоб сирні кульки вийшли смачними і відрізнялися зовні, потрібно вибрати для свого смаку певну посипання.
• Наступні добавки:
• копчене м'ясо обвалити у насінні;
• в серединку сьомги малосольною закатати 1/4 скибочки лимона, нарізаний кріп, обваляти в кропі з кунжутом;
• чорнослив - у волоських горіхах;
• курага - в маці;
• зелень, часник - в арахісі.
• У холодильник ставити не обов'язково, можна відразу покласти на фуршетний стіл.

Страва на столі виглядає дуже ошатно. Та й кожен для себе знайде кульку за смаком. Можете строго не слідувати рецептом. Фантазуйте і сміливо експериментуйте!

Приємного вам апетиту!

Готуємо без зайвих витрат смачні закуски на наш фуршет
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent