» » » Рецепти кулінарія

Рецепти кулінарія

Оцінка 4 з 5

Дуже смачні рецепти кулінарія


Кулінарія - не просто приготування різних страв і їх вживання. Головний принцип української кухні в тому, що страва повинна бути обов'язково смачним, вишуканим та мати неповторний смак і аромат. Українські рецепти кулінарія відомі своїми високими смаковими і поживними властивостями, використанням домашніх екологічно чистих продуктів, а також різноманітними способами приготування їжі. Приготовані, наприклад, ось такі закусочні тортики не просто втамовує голод, але й принесуть велике естетичне задоволення.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування м'ясного торта сюрприз:
Для торта:
• 1 кг будь-якого фаршу
• 5 яєць
• 1 цибулина
• 3 столових ложки манки
• сіль, перець на будь-який смак

Для начинки:
•1 кг картоплі
• 0,6 кг печериць
• 1 велика цибулина
• 2 плавлених сирка
• 100 г копченої ковбаси
• 2 моркви
• зелень петрушки
• перець, сіль
• рослинна олія для обсмажування

Процес приготування:
• Картопля моєму, потім чистимо, потім відварюємо в підсоленій воді до готовності.
• З відвареної картоплі готуємо пюре.
• Сиру цибулину пропускаємо через м'ясорубку і додаємо її у фарш, потім вибивааємо яйця, посипаємо манкою, солимо, перчимо за смаком і добре перемішуємо.
• Сковороду розігріваємо, вливаємо рослинне масло і рівним шаром 0,5 см викладаємо, розрівнюючи м'ясний фарш, прожаривая з двох боків до готовності.
• З приготованого фаршу випікаємо таким же способом 3 -4 коржа.
• Очищений часник подрібнюємо через землянку і змішати з майонезом.
• Печериці очистити, нарізати невеликими пластинами або шматочками.
• Обчищену цибулю нарізати невеликими кубиками й обсмажуємо в олії до золотистого кольору, потім додаємо до цибулі подрібнені печериці й обсмажуємо разом.
• Змащуємо корж майонезом з часником, потім викладаємо гриби, а поверх грибів тонким шаром розподіляємо картопляне пюре і знову змащуємо майонезом, накриваємо другим коржем, чергуємо коржі з начинкою.
• Вгору торта викладаємо товстий шар картопляного пюре, розрівнюємо і засинаємо верх і боки тертим плавленим сиром.
• З моркви і ковбаси виготовляємо трояндочки і укладаємо їх на торт, прикрасити гілочками зелені.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування закусочного торта під назвою святковий:
Для тіста:
•2,5 склянки борошна
• 150 г сметани
• 150 розм'якшеного маргарину

Для начинки:
• 350 г печериць
• 2 цибулини
• 2 моркви середніх
• 260 г твердого сиру
• 160 г вершкового масла
• 200 г шинки
• 0,5 кг курячої печінки
• 5 варених яєць
• 200 г сметани
• 100 г майонезу
• 3 столових ложки гірчиці
• сіль, перець за смаком

Для прикраси:
•подрібнена зелень
• петрушка, кріп
• жовток
• 4 помідори черрі

Процес приготування:
• Для приготування тіста просіваємо борошно, змішуємо її з маргарином, додаємо сметану і швидко замішуємо тісто.
• Приготоване тісто ставимо на 30 хвилин у холодильник, а тим часом готуємо начинку.
• Печінку моєму видаляємо жовтки і плівки, відварюємо в підсоленій воді, прохолодний, пропускаємо через м'ясорубку, додаємо розм'якшене масло, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
• У блендері подрібнюємо шинку, додаємо сметану і перемішуємо.
• Морква моєму, чистимо, натерти на крупній тертці.
• Печериці очистити, нарізати невеликими кубиками.
• Обчищену цибулю нарізати кубиками, обсмажуємо в олії до зарумянивания, додаємо подрібнені печериці, обсмажуємо до випаровування рідини, додаємо терту моркву, всі солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо разом.
• Яйця відварюємо, очистити, натерти на крупній тертці.
• Твердий сир трьом на крупній тертці.
• З'єднуємо тертий сир і подрібнені яйця.
• Перемішуємо 4 столових ложки майонезу з гірчицею і заправляємо цією масою тертий сир і відварені подрібнені яйця.
• Майонезом, що залишився змащуємо перший корж, викладаємо на нього начинку з обсмажених грибів, і цибулі та моркви, накриваємо другим коржем.
• Другий корж змащуємо приготовленої масою з шинки.
• Печінковим паштетом змащуємо третій корж.
• Половину яично - сирної маси викладаємо на четвертий корж.
• Залишилася масою змащуємо боки торта.
• При подачі до столу закусочний торт прикрашаємо подрібненою зеленню з вареного жовтка і помідорів чері.

Готуємо самі без зайвих витрат смачненькі кулінарія рецепти
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent