» » » Закуска «Ялинка з млинців»

Закуска «Ялинка з млинців»

Оцінка 4 з 5
Скоро новий рік. В голові думки тільки про свято - ялинки, мандарини, Дід Мороз! Так що і страви виходять в цьому контексті. Приміром, така новорічна ялинка. Смачна і ніжна, вона порадує в передноворічні дні і стане прикрасою святкового столу. В основі страви млинці. Колір за рахунок шпинату. В млинці загортаю паштет з курячого філе. Для такої ялинки потрібно 2 морквини - одна, побільше, йде в паштет. А друга потрібна вузька і довга, її використовую для декору.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Закуска Ялинка з млинців»:

  • - куряче філе - 1 шт.
  • - морква - 2 шт.
  • - яйця - 3 шт.
  • - молоко - 1 ст.
  • - борошно - 1,5 ст.
  • - шпинат
  • - масло рослинне для млинців
  • - сіль і перець за смаком

Як приготувати «Закуска Ялинка з млинців» в домашніх умовах

  1. 1 яйце, обидві морквини і філе ставлю варитися в підсоленій воді. Природно, з різних каструлях ) А поки займаюся млинцями. Кожна господиня робить млинці по-своєму. В даному випадку рецепт не принципове, головне, щоб вийшли зелені. Я, наприклад, молоко вбиваю яйця збиваю міксером.
  2. Додаю борошно і добре перемішую, щоб не було грудочок. Додаю сіль, трохи перцю і ложку масла, щоб потім вони легко знімалися, і не треба було кожного разу сковорідку змащувати.
  3. Шпинат ріжу крупно і висипаю в блендер. Подрібнюю. Щоб краще перетерся в кашу, додаю буквально 2 столові ложки бульйону, в якому варилося філе.
  4. Отриману зелену кашку вливаю в тісто для млинців. Перемішую. Виходить такий веселий зелений колір.
  5. З такого тіста смажу звичайні млинці.
  6. Коли морква і яйце звариться, подрібнюю в блендері. Морквину беру ту, що побільше.
  7. Так само перетирати в пасту куряче філе.
  8. Пасту з м'яса додаю до перетертим яйцю і морквині. Начинка готова!
  9. У млинчиків один бік буде світліший, а інший темніший і яскравіше. Треба намазувати начинку на більш бліде бік.
  10. Акуратно розподіляю паштет по млинцю.
  11. Згортаю в щільний рулет.
  12. Рулет ріжу на шматочки товщиною 2,5 див. Треба, щоб ці «барила» були однакові по ширині. Це «будматеріал» для ялинки.
  13. Починаю вирощувати ялинку. Нижній ярус самий широкий.
  14. Верхні поступово зменшують, поки на верхівці ялинки не виявиться всього один шматочок. Тонку морквину для декору нарізаю кружечками, приблизно по півсантиметра.
  15. Виставляю кружечки моркви на ярусах ялинки. Внизу більш великі кружечки, догори поменше. Великий кружечок розміщую на верхівку ялинки. Смачна краса готова! Ялинка замигала морквяними вогниками ) Новорічний настрій оселився на столі!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  • 2 січня 2019 23:03
5 зірок,а що ще можна сказати