Чим мені подобається цей рецепт? Найголовніше - це задоволення, яке ти отримуєш після того, як ти покуштуєш бурітос! Коли я вперше спробувала це блюдо, а це було в кафе, я вирішила - точно приготую. Тільки начинки буду робити свої, і весь час - нові! Так і було. З тієї пори частенько готувала бурітос, змінюючи начинки. Сьогодні ми приготуємо бурітос з ковбасою. Продукти, які йдуть для приготування буритоса, потрібно різати соломкою, як це і буває з класичним буритосом. Що стосується основи - тобто лаваша, то бажано вибирати дуже свіжий, щоб не зламався, коли ви його будете збирати і складати. І ще один нюанс - соус до буритосу. Він повинен бути легким і ненав'язливим, адже начинка буде солідною. Отже, приступимо! Готуємо один бурітос. А в вашій волі зробити два і три, і т.д.
Інгредієнти для рецепта «Бурітос з ковбасою»:
- Ковбаса варена - 50 г
- Перець болгарський червоний - 50 г
- Помідор - 50 г
- Цибуля - 50 г
- Зелень - 50 г
- Сметана - 50 г
- Соус Чилі - 50 г
- Сіль і перець - за смаком
- Олія - для смаження.
Як приготувати «Бурітос з ковбасою» в домашніх умовах
-
Спочатку приготуємо продукти.
-
Потім наріжемо ковбаску. Не забуваємо - соломкою!
-
І ставимо сковороду на вогонь, нагріваємо її і наливаємо масло, також розігрів його гарненько.
-
І нехай ковбаска смажиться.
-
Не забуваючи помішувати ковбасу, також нарізаємо тонкою соломкою перець солодкий, помідорки, цибуля і зелень.
-
У сковороду спочатку відправимо перець. Потім додамо цибулю, через хвилину - помідори. Коли овочі будуть готові, додати до них зелень. Якщо є кінза - чудово! Увага - смажимо кожен продукт недовго, всі овочі повинні хрустіти!
-
Все це посолити і добре поперчити. І перекладемо в салатник. Тепер черга натерти сир.
-
Відправимо його в салатник разом з гострим соусом, у мене був Чилі. Знову все перемішати.
-
Нам залишилося загорнути начинку на лаваш, розподіливши її рівномірно.
-
Важливо, щоб в сковороді, куди ми зараз відправимо лаваш, було багато масла і щоб воно було дуже добре розігріте. Нам знадобиться всього лише покласти в масло бурітос на хвилину-дві, і перевернути разочок. Бажано смажити спочатку - швом вниз. Ось і все, готово! Ой, забула! Для подачі нам потрібно зробити соус! Візьмемо сметану, трохи солі і перцю, і наріжемо зелень. Все змішаємо!
-
Тепер покладемо соус на тарілку, і відправимо сюди ж наш бурітос. І ваше життя наповниться ароматами Мексики. Приємного апетиту!