Дуже смачним виходить стейк з яловичини. Цим блюдом просто захоплюються чоловіки. Адже правильно приготований соковитий стейк не залишить їх байдужими серця.
Інгредієнти для рецепта «Стейк з яловичини»:
- 800 грам яловичини (парної вирізки)
- сіль і чорний перець (мелений)
- 50 грам вершкового масла
Як приготувати «Стейк з яловичини» в домашніх умовах
-
Найкращі стейки виходять з м'яса трьох денний свіжості. Між п'ятим і тринадцятим ребром вважається найкраща для стейка м'ясна частина.
-
Беремо філе яловичини і нарізаємо на рівні шматочки чотири сантиметри товщиною. Тепер беремо сковорідку і ставимо її на максимальний вогонь. Топимо в ній вершкове масло.
-
Тепер беремо кожен стейк і перчимо його, солимо з одного боку, а після цієї стороною викладаємо на сковорідку. Через три хвилини солимо і перчимо іншу сторону і перекладаємо стейк.
-
Стейк виходить трошки сируватий всередині. А якщо ви не любите сирі, тоді смажимо по п'ять хвилин з кожного боку. Тепер можна подавати апетитний стейк до столу.