Смачненькі і дуже соковиті відбивні з яловичини на які йде мало часу і не настільки багато продуктів. Готуємо просто самі!
Інгредієнти для рецепта «Відбивні з яловичини»:
- 75 міліграм манної крупи
- 400 г філе яловичини
- Два курячих яйця
- Дрібка сушеної петрушки
- Сіль і перець чорний (мелений)
- Дві столові ложки соняшникової олії
Як приготувати «Відбивні з яловичини» в домашніх умовах
-
Нарізуємо яловичину на чотири рівних шматка. Тепер беремо манну кашу і висипаємо її в глибоку миску. Додаємо сушену петрушку, перець, сіль і все перемішуємо.
-
Тепер беремо шматки м'яса і обвалюють їх в отриманій суміші. Після цього відбиваємо акуратно. Знову обвалюємо і відбиваємо. Тепер беремо курячі яйця і б'ємо їх в мисці.
-
Заливаємо сковорідку олією і ставимо на вогонь. Вимочуємо відбивні в яйці і ложем на сковорідку. Смажимо шість хвилин до золотистої скоринки. Потім перевертаємо і так само по часу смажимо з іншого боку і готові відбивні.