Одним із стилів проведення банкету, є фуршет, і його популярність цілком заслужена, і тому закуски для фуршету настільки різноманітні і порівняно прості в приготуванні, що це забезпечила даного стилю неймовірну популярність. Всі шедеври подаються на загальних блюдах з розрахунку 1 порція на 3-5 осіб залежно від асортименту меню, чим вона ширше, тим більша кількість людей на порцію. І це більш ніж розумно, так як рідко який чоловік в змозі з'їсти відразу кілька повноцінних порцій. Обов'язковим пунктом в меню фуршету є канапе - їх стільки видів, що важко буде перераховувати. Один з рецептів під назвою канапе «Люсіль» і пропонується вашій увазі. Готуємо вдома смачні закуски!
Інгредієнти для рецепта «Закуски для фуршету»:
- Білий хліб - 350г
- Вершкове масло - 80г
- Курча (чисте м'ясо без шкіри) - 50г
- Відварний язик - 100г
- Гірчиця - 20г
- Желе - 50г
Як приготувати «Закуски для фуршету» в домашніх умовах
-
З білого хліба нарізати однаковими кружечками (скоринки видаляються).
-
Готуються грінки (сухі!).
-
Грінки натираються гірчицею.
-
На середину укладається дрібно нарубленное філе курчати (можна пюре з курчати), навколо якого укладається дрібно нарубаний відварний язик у вигляді обідка.
-
Злегка заливається желе (можна з майонезом).
-
Канапе прикрашають гілочками зелені.