Як бути, якщо обідня перерва обмежений, їжа швидкого приготування і сухомятка набридли до неможливості? Отже, що приготувати на обід, щоб було не тільки швидко, але і ситно, корисно і, звичайно, смачно. Пропонуємо рецепт приготування курячою відбивною з овочевим гарніром - це не тільки швидке блюдо, але і неймовірно смачне, а головне не важке для наших шлунків, враховуючи те, що використовується біле куряче м'ясо - грудка. Кожна людина хоч раз у житті стикався з тим, що після ситного обіду, вкрай складно зосередитися на роботі, так як впала «каменем» їжа постійно нагадує про себе і зовсім блокує працездатність мозку. Саме тому дуже важливо, щоб обід складався не з важких продуктів, але і в теж час не був простим легким перекусом, адже ще необхідна енергія на другу половину робочого дня. Такий золотою серединою і буде запропоноване нами блюдо. Прості і смачні рецепти без витрат!
Інгредієнти для рецепта «Що приготувати на обід»:
- Філе куряче - 1шт
- Яйце - 1шт
- Помідор - 1шт
- Огірок - 1шт
- Болгарський перець - 1шт
- Борошно
- Молоко
- Рослинна олія
- Зелень
- Сіль
- Чорний перець
Як приготувати «Що приготувати на обід» в домашніх умовах
-
Куряче філе добре відбивається, так щоб відбивна не була дуже товстою і швидше присмажився.
-
Посипається сіллю і чорним меленим перцем.
-
Яйце збивається з додаванням щіпки борошна, декількох крапель молока, солі і перцю - виходить кляр.
-
Відбивна мачає в кляр і смажиться до готовності на попередньо нагрітій сковороді з рослинним маслом. Куряче філе готується дуже швидко - протягом декількох хвилин.
-
Овочі нарізаються в довільній формі і ставлять на підставну тарілку так, щоб одна половина тарілки залишилася вільною.
-
Готова куряча відбивна укладається на вільну половину поряд з овочевим гарніром.
-
Все можна посипати подрібненою зеленню.
-
Приємного апетиту!