Дуже соковита і смачненька буженина у фользі рецепт, який відмінно підійде як другу страву в будь-який святковий або будній день.
Інгредієнти для рецепта «Буженина у фользі рецепт»:
- 500 грам яловичини або свинини
- Одна морква
- Чотири зубчики часнику
- Щіпка солі і трохи спецій
- Харчова фольга
Як приготувати «Буженина у фользі рецепт» в домашніх умовах
-
Беремо яловичину або свинину вагою до 500 грам, миємо її, і робимо глибокі надрізи лезом вздовж волокон. Тепер чистимо моркву, миємо й нарізаємо скибочками завдовжки до п'яти сантиметрів і шириною 1 сантиметр. Закладаємо моркву в надрізи. Після цього чистимо часник, дрібно рубаємо його і поміщаємо в ті ж надрізи.
-
Потім натираємо сіллю м'ясо зі спеціями. Можна змастити його ще майонезом. Після цього ставимо м'ясо в холодильник. Бажано щоб воно простояло там близько двох діб. Тоді воно стане в'яленим, після чого загортаємо його в харчову фольгу, кладемо у форму і ставимо її на півтори години в духовку при максимальній температурі, постійно додаючи в форму потроху води.
-
По закінченню часу можна виймати м'ясо з духовки і подавати до столу, а сік, що утворився охолоджуємо і подаємо з м'ясом як холодець або робимо з нього відмінний соус.