Дуже смачна і красива закуска язик яловичий по-кавказьки, яка завжди закінчується дуже швидко
Інгредієнти для рецепта «Язик яловичий»:
- Один варений яловичий язик;
- 400 грам шампіньйонів;
- Два репчатых цибулини;
- Сметана;
- Півсклянки волоських горіхів;
- Три зубчики часнику;
- Зелень петрушки;
- Зерна граната для прикраси
Як приготувати «Язик яловичий» в домашніх умовах
-
Волоські горіхи подрібнюємо в блендері. Потім миємо гриби і сушимо їх. Нарізаємо дрібно гриби і цибулю з часником, а потім злегка обсмажуємо на соняшниковій олії в сковороді.
-
Після цього додаємо до них половину горіхів і сметану. Потім нарізаємо порційними шматками відварний язик і кладемо на кожен його шматочок одну чайну ложку грибів. Посипаємо залишками подрібнених волоських горіхів, прикрашаємо рубаною зеленню і зернами граната. Закуска готова.