» » » Кабачки фаршировані

Кабачки фаршировані

Оцінка 4 з 5
Весна і літо завжди радують нас свіжими овочами та фруктами, справжнє свято для наших шлунків - кабачки фаршировані і саме їх ми сьогодні і будемо готувати.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Кабачки фаршировані»:

  • Кабачки - 2шт;
  • М'ясний фарш - 300г;
  • Цибуля - 2шт;
  • М'ясний бульйон - 500мл;
  • Морква - 2шт;
  • Яйце - 1шт;
  • Зелень;
  • Масло рослинне;
  • Сіль;

Як приготувати «Кабачки фаршировані» в домашніх умовах

  1. Фарш змішується з сирим яйцем і однієї подрібненою цибулею.
  2. Додається за смаком сіль, перець і фарш добре перемішується.
  3. Кабачки ретельно промиваються і обсушиваются, потім розрізають на три частини по довжині.
  4. З кожного шматочка зрізується м'якоть всередині так, щоб трохи залишалося в нижній частині (в підсумку повинні вийти «стаканчики»).
  5. Кабачки начиняються підготовленим фаршем і ставляться в каструлю.
  6. Заливається бульйон, каструля накривається кришкою.
  7. Кабачки тушкують 20-25 хвилин на середньому вогні.
  8. Залишився цибулю дрібно шинкуєтся і обсмажується на рослинному маслі з подальшим додаванням тертої моркви.
  9. Обсмажені овочі викладаються зверху на фарш, і все тушкується ще хвилин 10.
  10. Готові фаршировані кабачки викладаються на тарілку, прикрашають зеленню і овочами.
  11. Приємного апетиту!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent