Необхідні інгредієнти:
• Філе свинини - 800г
• Квасоля відварна - 1ст
• Солодкий болгарський перець - 1шт
• Цибулю зелений - невеликий пучок
• Яблуко - 1шт (середнє)
• Ківі - 1шт
• Мандарин - 1шт
• Соєвий Соус - 1 ст.л.
• Приправа для корейської моркви - 1ч.л.
• Масло рослинне, сіль і перець
Готуємо:
• Трохи підморожене м'ясо наріжемо тонкими скибочками.
• Подрібнити відварену квасолю блендером, додати приправу і дрібно порізану зелену цибулю, перемішати. Болгарський перець почистимо, поріжемо шматочками.
• На кожну скибочку м'яса покладемо начинку і шматочок солодкого перцю, звернемо рулет.
• Вогнетривку Форму змажемо маслом, викладемо підготовлені рулети, посолимо і поперчимо.
• Для заливки чистимо часник і фрукти (яблуко, мандарин, ківі), подрібнити блендером, додати до суміші соєвий соус, добре перемішати.
• Отриманий соус викладаємо зверху рулетів, печемо в духовці при температурі 200оС близько однієї години.
Приємного апетиту!