Необхідні інгредієнти:
• Квасоля стручкова - 300г
• Сіль, цукор, чорний мелений перець
• Зелень петрушки - невеликий пучок
• Цибуля - 1шт
• Винний оцет - 3 ст.л.
• Масло рослинне - 5ст.л.
• Бекон - 100-150г
Готуємо:
• Стручки квасолі відваримо, прядка 15 хвилин в підсоленій киплячій воді, відкинемо на сито, промиємо холодною водою.
• Петрушку дрібно поріжемо (кілька гілочок залишимо для фарбування салату), змішаємо з дрібно порізаною цибулею, додамо щіпку цукру, посолимо і поперчимо. Додамо винний оцет і рослинне масло, добре перемішати.
• Підготовлену заправку і обсмажені на сухій сковороді шматочки бекону додамо до порізаним стручків квасолі, перемішаємо, викладемо в салатницю, прикрасимо гілочками петрушки.
Приємного апетиту!